Imorse åt jag frukost på ett ställe där de serverade Chicharron som är en typiskt frukosträtt i Peru. Vanligast äter man det med bröd, sötpotatis och en löksallad men jag tog en tallrik istället med vanlig potatis, grönsaker och löksallad. Köttet kokas först för att sedan stekas i sitt eget fett så det blir riktigt knaprigt. Det kanske inte ser så gott ut, men det var väldigt gott!
När jag kom in på restaurangen var det bara jag och en till person så jag frågade om han ville slå sig ner, det var en äldre man som var från New York som var där på besök för hans dotter skulle gifta sig i Peru. Vi satt i tre timmar och pratade, det var väldigt trevligt! Han började ställa random frågor till mig om öknar och då kunde jag svara på dem och ställa frågor tillbaka till honom vilket var så otroligt kul för jag tror inte han väntade sig de svar jag hade. Så det är lite roligt att jag kunde använda de kunskaper jag lärt mig när jag gick öken kursen på SU 😂🏜